De Vereende heeft als missie oplossingen te bieden voor maatschappelijke issues in de verzekeringsbranche. Dus wanneer de markt geen oplossing biedt, onderzoekt de Vereende of zij een oplossing kan bieden. Zo beheren wij pools om schades uit te keren wanneer er bijvoorbeeld een atoomramp of terroristische aanslag plaats vindt. Namens het Waarborgfonds keren we schade uit wanneer iemand aangereden wordt door een onbekend of onverzekerd motorvoertuig. Mensen en bedrijven die nergens een schadeverzekering kunnen afsluiten, vanwege het verleden van de verzekeringnemer of vanwege het te verzekeren object, kunnen dit meestal wel bij de Vereende. Daarnaast doen we nog veel meer. Kijk op vereende.nl voor meer informatie.

https://vereende.nl/
2020
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
6,5 Gemiddeld rapportcijfer
5,7 Algemene tevredenheid
6,9 Klantgerichtheid
6,9 Deskundigheid
6,9 Duidelijkheid
6,1 Vertrouwen
Contact met verzekeraar
Dit cijfer ontbreekt omdat in het panel het aantal klanten dat recentelijk contact heeft gehad met de verzekeraar te laag is

Reactie van de verzekeraar

Voor de derde keer doet de Vereende mee aan het onderzoek. Het is mooi om te zien dat de moeite die we steken in het verbeteren ook door klanten wordt gewaardeerd met stijgende cijfers op elk gebied. Mensen komen alleen bij de Vereende als ze niet bij gewone verzekeraars terecht kunnen en onze premie is gemiddeld hoger. Daarom zullen we altijd minder positief beoordeeld worden dan reguliere verzekeraars. Maar als vangnetverzekeraar die onverzekerbaarheid tegen wil gaan zijn we blij met de stijgende cijfers en waardering. En we blijven werken aan verdere verbeteringen natuurlijk.

Hoog-Laag
  • Hoog-Laag
  • Laag-Hoog

Klantreacties

G.Dimopoulos
| Gemiddelde score: 10
De vereende heeft mij zeer goed geholpen met een zo goed als onmogelijke verzekering en waren de enige die het voor ons konden doen tegen zeer normale tarieven en altijd aanspreekbaar en dat op een zeer vriendelijke manier, niets anders dan lof en dankbaarheid voor de Vereende.
H. VAN DE LAAR
| Gemiddelde score: 10
Dat ik voor 100% goed tevreden ben over mijn verzekering bij de vereende. en ook over mijn financieel adviseur. Alles prima. Ben zeer content alles is goed.
Gemiddelde score: 9,6
Het Verzekering Vereende heeft mij goed geholpen op een goede moment. Daarom ben ik heel bedankt voor.
T.E.J. van den Dikkenberg
| Gemiddelde score: 9,6
Top service!
P. Albers
| Gemiddelde score: 9,5
Ben netjes behandeld door de Vereende. Manier waarop ik er in terecht gekomen ben destijds is niet rechtvaardig. Al met al communiceren ze wel perfect.
NJ vd beurcht
| Gemiddelde score: 9,4
Via Google en andere verzekeringsmaatschappij in contact gekomen met de vereende. Heb wel zeker 3 weken als niet langer is moeten wachten op mij factuur (offerte) . Dat was minder. Maar gelijk toen ik akkoord ben gegaan is alles snel verlopen. Tot heden geen problemen ervaren.
M.G.de la Chambre
| Gemiddelde score: 9,2
Ik ben zeer tevreden over de Vereende, ben blij dat het bestaat, maar hoop wel snel bij een gewone verzekering te kunnen het is voor mij wel heelveelgeld.
R.v. Damme
| Gemiddelde score: 9,0
Mijn financieel adviseur is duidelijk en open naar mij toe. Ik vind hem heel bekwaam en vakkundig in zijn werk.
Gemiddelde score: 8,5
Heb een Arubaans kenteken, allen Vereende wilde dit dekken.
J.H te H.
| Gemiddelde score: 8,4
De Staat Der Nederlanden heeft bepaald dat ik mij nergens anders mag verzekeren. Ik ben blij met De Vereende.
Meer lezen »
Gemiddelde score: 8,3
Ik heb goede ervaringen met de kilometerverzekering. Eerlijk advies, snel bereikbaar en komt afspraken na.
Gemiddelde score: 8,0
De premie van De Vereende is buitenproportioneel hoog. Het kan ertoe leiden dat mensen in de financiële problemen komen doordat men niet in staat is de premie te betalen. Persoonlijk, ik ben er zelf voor verantwoordelijk dat ik nergens anders... Lees verder » terecht kon dan bij De Vereende, maar merk wel dat doordat andere verzekeraars mij voorlopig niet accepteren als klant, er een monopolie bij De Vereende is. Dat is geen goede zaak.
Gemiddelde score: 7,7
Ik had een graag en deze werd netjes en naar tevredenheid beantwoord.
Gemiddelde score: 7,4
De Vereende rekent hoge tarieven wat ik begrijp, maar dat de tarieven ruim 2 jaar geleden zonder aanleiding met meer dan 50% verhoogd werden begrijp ik niet. Mijn adviseurs antwoord was dat ze nu eenmaal monopolisten waren die konden doen wat ze wilden.
Gemiddelde score: 7,2
De Vereende is zeer afstandelijk. Geen enkel contact en ze verhogen de premie met soms wel 20%. Als klant ben je afhankelijk van ze en kan je geen kant. Dat voelt zeer ongemakkelijk. Ze hanteren een premie circa 30 tot 40 % boven de gewone... Lees verder » verzekeraars. Je wordt dubbel gestraft door 1x in de fout te zijn gegaan.
J. Van Mullem
| Gemiddelde score: 7,1
1 algemene opmerking over premie autoverzekering: onverantwoord duur!! Enige verzekering in Nederland die deze verzekering afsluit, daarom monopoly positie, dus misbruik maken van hun positie!! Moet anders kunnen d.m.v. overleg over reden van aanvraag! !
J.J.B.A. Devriesere
| Gemiddelde score: 7,1
Ik heb aan het verzoek om deze enquête voldaan maar kan nog niet echt objectief zijn. Ik ben nog niet zo lang bij De Vereende (3-4 maanden) en heb nog niets nodig gehad van hen. Tot nog toe ben ik tevreden.
Gemiddelde score: 6,9
Wat ik in zijn algemeenheid niet snap is dat ex-gedetineerden zo moeilijk aan verzekeringen komen. En dan alleen maar met hoge kosten. Ze willen vaak oprecht opnieuw beginnen maar dat wordt ze bij voorbaat al moeilijk gemaakt. Zodra je trouwt valt... Lees verder » de echtgenoot ook in dezelfde regeling. Schandalig! Ook schandalig vind ik dat er maar weinig verzekeraars echt eco groen of maatschappelijk groen zijn, zogezegd. En in zijn algemeenheid ben ik ook tegen de grote winsten die er gemaakt worden. Vaak wordt er in verhouding bar weinig uitgekeerd.
Gemiddelde score: 6,8
Voor mijn autoverzekering ben ik door omstandigheden blijkbaar aangewezen op De Vereende. Het daaraan gekoppelde prijskaartje staat wat mij betreft in geen verhouding tot die omstandigheden.
Gemiddelde score: 6,8
Verzekering en tussenpersoon functioneren prima, maar ik vind de Vereende schandalig duur, zeker na bijvoorbeeld een Schadevrij jaar.
S. Puister
| Gemiddelde score: 6,7
Ik vind het niet fijn dat door n periode in het verleden, ik na jaren nog steeds niet n normale verzekering voor n bromfiets af kan sluiten. Dus nog steeds n verhoogde premie moet betalen.
J.H. van Linge
| Gemiddelde score: 6,7
Ik ben bij de Vereende terechtgekomen voor een autoverzekering omdat ik als ex- gedetineerde nergens anders terecht kan, ook al had mijn misdrijf niets te maken met verkeersgedrag. Dit beleid van de verzekeringsmaatschappijen maakt het ex-... Lees verder » gedetineerden moeilijk om een nieuw bestaan op te bouwen, terwijl men de mond vol heeft over 'tweede kansen' en 'schuld aan de maatschappij betaald hebben'.
M.vd beek
| Gemiddelde score: 6,6
Enigste verzekering die mensen met een strafblad verzekerd. Dus ik heb geen keuze. dan deze veel te dure verzekering te nemen Ik betaal gemiddeld rond de 250 euro per maand voor WA standaard auto en inboedelverzekering Maar ben toch blij dat deze verzekering bestaat voor mensen als mij.
Gemiddelde score: 6,5
Ik kon helaas niet anders dan een verzekering afsluiten bij Vereende. Ik vind het erg duur en het heeft heel lang geduurd voor ik de polis hard copy binnen had.
P.langstraat
| Gemiddelde score: 6,4
Ik ben nog niet zo lang bij de verzekering dus ik heb nog geen ervaring.
Gemiddelde score: 6,3
3 keer moeten e-mailen voordat de gegevens juist verwerkt werden. Late of geen reactie. Onduidelijk over vooruit betalen.
J. Dopp
| Gemiddelde score: 6,2
Ik vind het triest dat de Vereende de enige verzekeraar is voor een MMBS. Hierdoor heeft de Vereende geen concurrentie en kan de Vereende een torenhoge premie vragen. Ik vind dat ik een belachelijk hoge premie betaal voor iemand die al meer dan 25... Lees verder » jaar Schadevrij rijdt. Graag had ik gezien dat er maatwerk geleverd zou worden.
Gemiddelde score: 6,1
Geachte, de verzekering is via een website afgesloten met eenmalig telefonisch contact. Dit ging goed. Gelukkig geen Schades gehad en na een jaar is de verzekering gestopt in verband met verkoop van het voertuig.
Gemiddelde score: 5,9
Ik heb niets via een tussenpersoon gedaan. Ik heb alles zelf op internet uitgezocht.
Gemiddelde score: 5,0
Ik vind dat men die bij de Vereende komt. Wordt behandeld als een crimineel die niks te vertellen heeft en geen rechten heeft. Bedragen gaan nergens over en coulantheid is ver te zoeken.
Gemiddelde score: 4,9
Ik ben door mijn verzekeraar onterecht van fraude beschuldigd. Ik kan dus niet anders dan bij de vereende. Ik ben blij dat de vereende mij verzekert maar vind de premie die ik betaal absurd hoog aangezien ik voorheen op elke verzekering de hoogste... Lees verder » korting had opgebouwd en absoluut geen risico geval ben. De vereende scheert mij over één kam met oplichters en brokke piloten.
j.p. verduijn
| Gemiddelde score: 4,6
Ik heb laatst diverse verzekeringen gebeld, ik heb ooit een ding meegemaakt, waar de rechter bij kwam, nu kan ik mijn auto niet normaal verzekeren, ze mogen de regels zelf bepalen wie ze wel of niet aannemen, in de verzekering, onlangs ging iemand... Lees verder » een nieuwe auto kopen die mocht weer wel in een normale verzekering anders kocht hij de auto niet, het is net een koehandel, ook veel te duur, je wordt dubbel gestraft, iemand die een covid 19 boete krijgt kan zich nooit meer, of 8 jaar niet normaal verzekeren, een grote oplichting naar burgers toe. Je mag mij ook bellen voor toelichting, 0627302405.
M sieckmeijer
| Gemiddelde score: 4,5
Voor mij is het een verplichte verzekering zit er nu al ik denk al 4 jaar bij en kan voor de maand premie wel 3 auto's WA verzekeren dat vind ik schandalig.
Gemiddelde score: 4,3
Ik ben niet zo te spreken over de Vereende. Wel blij dat ze er zijn, ze zijn de enige die mij kunnen verzekeren en vragen daarvoor oneigenlijk hoge woekerprijzen – lees: monopolist – en rare voorwaarden, zoals drie maanden vooruit betalen en een... Lees verder » borg. Bovendien gaat alles zeer ouderwets per scans of antieke word documenten.
Gemiddelde score: 3,7
De vereende hanteerde hoge premies, wetende dat je nergens anders terecht kunt. Meerdere verzekeraars waaruit je kunt kiezen is wenselijk alleen al in verband met de concurrentie.
J v d bend
| Gemiddelde score: 3,4
Ik vind schandalig dat je kansloos bent als consument en wanneer je alleen monster premie betalen moet! Deze ook nog jaarlijks verhoogd wat direct 50/60 euro extra betekende voor me auto maar je moet wel of geen auto!
M. Kostin
| Gemiddelde score: 3,4
Te duur
Gemiddelde score: 3,2
IN ons geval ging het om het verzekeren van een MMBS voor ons bedrijf de VEREENDE heeft daar een monopoly in en dat was dusdanig te merken in het bedrag dat wij per maand moesten betalen en dat was buiten alle proportie.
Gemiddelde score: 2,1
Premie extreem hoog denk dat ze mensen graag verder in de problemen willen brengen.
J. Jansen
| Gemiddelde score: 2,0
Te duur voor iemand met 20 Schadevrije jaren, behandeld als crimineel door de verzekeringsagent daar als Belg zijnde wonende in Nederland.
Gemiddelde score: 1,7
Deze auto verzekeringsmaatschappij had volgens de polis verklaart dat bij het beëindigen van mijn (auto) verzekering de borgsom teruggeboekt zou worden op mijn aangegeven bankrekeningnummer hetgeen niet of te lage borgsom was toen teruggestort.... Lees verder » Heel vervelend en jammer. Dit wilde ik even kwijt dusss. ...
Gemiddelde score: 1,2
De vereende is wel een verzekeraar met zware acceptatievoorwaarden. Er wordt puur gekeken naar de melding en niet naar de feiten en omstandigheden.
P. Assmann
| Gemiddelde score: 1,1
Schandalig dat een Schade met een ongeval, na het uitkeren van de Schade erin geresulteerd heeft dat ik een nieuwe verzekering dusdanig duur moest afsluiten, dat de uitgekeerde Schade, 2 keer hiermee "vergoed"is. Ik heb er geen woorden voor! Wat een diefstal!
A.Aksoy
| Gemiddelde score: 1,0
Niet vriendelijke reactie.
Gemiddelde score: 1,0
Maken misbruik van mensen die ooit een fout hebben begaan en daar al straf voor hebben gehad, door hun monopoly. Veel en veel te duur!
Gemiddelde score: 1,0
Ik vind het stuitend dat je bij de Vereende terecht komt omdat de verzekeraars hebben bedacht dat je 8 jaar geen gewone verzekering kunt afsluiten na een event. Totaal over de top en erger om telkens mee geconfronteerd te worden dan hetgeen wat de... Lees verder » reden was waarom geen gewone verzekering mocht worden gesloten. Ik begrijp dat er risico’s moeten worden beperkt maar dit gaat wel op een heel grove manier. Geldmakerij.
Gemiddelde score: 1,0
Deze K$#@& verzekering is veel te duur het zijn zielige uitbuiters waar je alleen en bot antwoord van krijgt als je ze wat vraag.