Als je voor elkaar hebt gekozen, kies je er ook voor om voor elkaar te zorgen. Al meer dan 80 jaar verbindt coöperatie DELA generaties met elkaar. Wij bieden financiële zekerheid én zorg bij het afscheid nemen en herinneren van een dierbare. Wij zijn er voor elkaar. Onze collega’s vormen het hart van onze dienstverlening. We verzorgen voor iedereen een persoonlijk afscheid en ontzorgen nabestaanden. We helpen hen om de draad van het leven weer op te pakken. We beseffen iedere dag hoe waardevol het leven is. Doordat het eindigt. En ook weer doorgegeven wordt.

https://www.dela.nl
2020
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
7,6 Gemiddeld rapportcijfer
7,5 Algemene tevredenheid
7,6 Klantgerichtheid
7,6 Deskundigheid
7,6 Duidelijkheid
7,6 Vertrouwen
7,8 Contact met verzekeraar
Hoog-Laag
  • Hoog-Laag
  • Laag-Hoog

Klantreacties

V.Pronk-Kroon
| Gemiddelde score: 10
Wij hebben in 2017 nog nauw contact gehad met DELA in verband met overlijden van mijn vader. Alles is helemaal goed gegaan, en er is veel gecommuniceerd.
Gemiddelde score: 10
Goede service en kennis van zaken.
L.Chung
| Gemiddelde score: 9,9
Ik ben heel erg tevreden met de producten van DELA. Ze zijn zeer vriendelijk en doen hun werk goed!
Gemiddelde score: 9,8
Dit jaar een Leven afgesloten bij onze hypotheek via een adviseur. Heel prettig gegaan en erg duidelijk. Helder verhaal.
A. van Etten
| Gemiddelde score: 9,8
Duidelijke informatie en keuzemogelijkheid via de website.
K. Van Streun
| Gemiddelde score: 9,2
Ik wilde graag mijn partner toevoegen op mijn polis, die in de eerste instantie alleen voor mijzelf was. Dit ging, snel en gemakkelijk. Per telefoon kon ik alle gegevens doorgeven, deze werden correct overgenomen, en in de nieuwe polis zat alles... Lees verder » keurig verwerkt, ook de automatische betaling werd goed aangepast.
Gemiddelde score: 9,0
Goed en vriendelijk geholpen.
Gemiddelde score: 8,5
Al met al ben ik zeer tevreden over DELA.
S van krevel
| Gemiddelde score: 8,5
Ik ben zeer tevreden over DELA omdat ze enkele jaren geleden de crematie van mijn overleden man verzorgd hebben en ook de nazorg naar mij toe was heel fijn en nuttig.
I.van Bogget-Messing
| Gemiddelde score: 8,5
Mijn ouders hebben een goed gesprek met ons en een vertegenwoordiger van de DELA gehad over de wensen en mogelijkheden. Was erg verhelderend.
Meer lezen »
M.Ordelman
| Gemiddelde score: 8,4
In de periode dat mijn moeder overleed, was DELA er om ons met alles te helpen. Dat maakte alles iets dragelijker. Minpuntje van kritiek: bloemen via hen zijn verschrikkelijk duur en er zou aangegeven kunnen worden dat er ook andere mogelijkheden zijn.
Gemiddelde score: 8,3
Vriendelijk, correct en snel antwoord op mijn vraag.
L. Janssen
| Gemiddelde score: 8,2
Ik heb gelukkig al heel lang geen contact meer met DELA gehad. Over de uitvaartverzekering zijn ze heel duidelijk. Ook over andere zaken zoals bijvoorbeeld bestuursvacatures.
Gemiddelde score: 8,1
Al jaren een overlijdensverzekering bij DELA. Gelukkig nog geen gebruik van hoeven maken. Communicatie is wel altijd netjes en duidelijk.
T van dijk
| Gemiddelde score: 8,1
DELA is prettig, duidelijk en overzichtelijk.
A.G.M. Jansen
| Gemiddelde score: 8,0
Wij hebben een begrafenisverzekering en een wensenboekje opgesteld, verder hebben wij geen contact. Maar wat er wel en niet geboden wordt is duidelijk en helder.
Gemiddelde score: 8,0
DELA geeft een uitvaart in natura dus nooit geen verassingen dat de polis bijgesteld moest worden omdat je niet voldoende bent verzekerd.
Fam. Houben
| Gemiddelde score: 8,0
Onlangs afscheid van mijn moeder moeten nemen. DELA is hierbij een fijne steun geweest, en hebben voor een mooi afscheid gezorgd. ... mooie herinnering.
Gemiddelde score: 7,8
We betalen al meer dan 40 jaar onze premie. Het enige contact dat we hebben verloopt via het toezenden van de nieuwe polis.
Gemiddelde score: 7,8
Heb een overlijdensverzekering waar we gelukkig nog geen gebruik van hebben moeten maken.
Gemiddelde score: 7,7
DELA neemt zorgen uit handen op het moment dat het het meest nodig is. De vertegenwoordigers stralen deskundigheid uit. Tarieven op langere termijn niet altijd even duidelijk.
E Bruins
| Gemiddelde score: 7,6
Het betreft hier alleen een uitvaartpolis die ik afgesloten heb met DELA.
Gemiddelde score: 7,6
DELA is voor mij noodzakelijk (kwaad). Je hebt de overlijdensverzekering nodig maar hoopt het zo laat mogelijk te gebruiken. Intussen blijf je de ontwikkelingen slechts op afstand volgen, DELA stuurt regelmatig overzichten met de laatste stand van zaken. Voor mij is dat voldoende.
Gemiddelde score: 7,6
Het voelt als een persoonlijke benadering. Ik ontving een brief met paarse lint erom. Ik werd daarna volgens mij nog gebeld (ik heb iig telefonisch contact gehad daarna) en toen ik niet kon inloggen ben ik heel goed en super vriendelijk geholpen... Lees verder » door een mevrouw die zelfs na werktijd nog even verder hielp.
Gemiddelde score: 7,5
Ik heb geen beoordeling want wij hebben alleen een begrafenis/crematieverzekering bij DELA en die hebben we gelukkig nog niet nodig gehad.
Gemiddelde score: 7,3
We hebben er gelukkig nog geen gebruik van hoeven maken dus veel kan ik er niet over vertellen.
Gemiddelde score: 7,3
DELA komt op ons over als betrouwbaar. We hebben al erg lang verzekeringen daar, het contact verloopt prima en je kan veel info vinden op de site.
Gemiddelde score: 7,3
Dringen zich niet op om producten te verkopen.
F. Jacobs
| Gemiddelde score: 7,2
De website Mijn DELA geeft heen inzicht in meer dan 1 polis. Ondanks meerdere klachten lost DELA deze bug in haar website niet op.
Gemiddelde score: 6,9
Duidelijke en overzichtelijke informatie.
Gemiddelde score: 6,9
Denk dat er toch een bepaald wantrouwen tegen verzekeraars is. Of onbekende indexatie, verborgen kosten, hoge kosten voor beleggen, verplichte afname bij vaste leverancier. Vandaar een voldoende, maar kan altijd beter. Imago verbetering is nodig misschien.
M Voesenek
| Gemiddelde score: 6,8
Ik heb goede ervaringen met DELA naar aanleiding van de begrafenis van mijn moeder.
H.Nihot
| Gemiddelde score: 6,8
Ik wou graag meer weten over natuurbegraven en ben daarvoor ook naar een natuurbegraafplaats geweest en daarna contact opgenomen met DELA maar helaas kwam ik er met de antwoorden van de medewerkster niet helemaal uit en heb het derhalve weer even op een laag pitje gezet!
Piet Uittenbroek
| Gemiddelde score: 6,8
Via de website alles kunnen regelen.
Gemiddelde score: 6,7
Het automatisch omzetten/stoppen van een "kind"die 25 wordt en zelf al verzekering heeft is erg moeilijk gemaakt door DELA.
Gemiddelde score: 6,5
Het afsluiten ging gemakkelijk, correct en eenvoudig. Omdat het een Leven betreft hebben we er gelukkig nog geen gebruik van hoeven maken (uitkering).
Gemiddelde score: 6,5
Mijn beoordeling is tot stand gekomen omdat ik alleen bij het afsluiten van de verzekering contact hebt gehad met DELA, ook nog eens online. Daarna nooit meer.
Wendy van Dorsten
| Gemiddelde score: 6,4
Ik heb gelukkig nog geen contact hoeven opnemen met DELA.
L. Meijer
| Gemiddelde score: 6,4
Het is lastig om vooraf antwoorden te geven. Je weet pas echt hoe het is als je het nodig hebt.
Gemiddelde score: 6,0
Wat ik altijd heel vervelend vind bij een uitvaartverzekering is dat je er je hele leven aan vast zit. Je kunt niet overstappen of zo.
Gemiddelde score: 5,9
Zorg dat het verzekeringsblad er heel simpel en begrijpelijk uit ziet. Geen kleine lettertjes of onbegrijpelijke verwijzingen.
Gemiddelde score: 5,5
Betaalde premies en opbrengst van die premies voor "later" zijn niet in balans.
C.H.P.J.M van Helvoirt
| Gemiddelde score: 5,2
Weinig waar voor je geld. Veel extra bijkomende kosten.