Bij FBTO verzeker je alleen wat jij kiest
Bij FBTO regel je je verzekeringen zelf. Gewoon via internet. Schade melden? Je verzekering of gegevens aanpassen? Ook dat kan online. Verzekeren moet gemakkelijk zijn. Stel zelf je pakket samen en vanaf de plek waar jij bent, online of mobiel. We hebben diensten en producten die ‘gedoe’ verminderen. Met heldere voorwaarden en een service die vanzelfsprekend is. En als je een keer schade of pech hebt, moet het snel zijn opgelost. Dan kun jij je tijd en energie weer steken in de dingen die het leven leuk maken.

Verzeker bij FBTO bijvoorbeeld je auto, je reis of je zorg met een basisverzekering. En kies alleen de aanvullende modules die jij nodig vindt. We geven je informatie en tips, maar de keuze laten we altijd bij jou.

https://www.fbto.nl
2020
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
7,3 Gemiddeld rapportcijfer
7,4 Algemene tevredenheid
7,2 Klantgerichtheid
7,4 Deskundigheid
7,3 Duidelijkheid
7,2 Vertrouwen
Contact met verzekeraar
Dit cijfer ontbreekt omdat in het panel het aantal klanten dat recentelijk contact heeft gehad met de verzekeraar te laag is
Hoog-Laag
  • Hoog-Laag
  • Laag-Hoog

Klantreacties

m.de Blom
| Gemiddelde score: 10
Goedemiddag Ben al lang bij FBTO heb meerdere verzekeringen bij hun. Wij zijn altijd goed geholpen, of advies gekregen. Weet dat er best goedkopere zijn, maar waarom weg gaan bij iets goed voor paar euro.
melissa
| Gemiddelde score: 9,2
Erg tevreden over de service en verzekeringen bij FBTO.
Gemiddelde score: 9,2
Ik ben erg tevreden over FBTO, ingeacht welke verzekering. Ze zijn duidelijk, klantvriendelijk en helpen heel goed bij vragen.
Gemiddelde score: 9,0
Wanneer ik contact heb met een van de medewerkers van FBTO, blijken ze zeer klantvriendelijk en hebben ze een grote kennis van zaken. Wanneer ze een vraag niet kunnen beantwoorden wordt altijd gekeken of een collega beschikbaar is die dat wel kan.... Lees verder » Het gesprek wordt nooit beeindigd zonder de vraag of ze me met nog iets anders kunnen helpen.
Gemiddelde score: 9,0
Na de controle gedurende 10 jaar in verband met botkanker ben ik niet meer onder controle in een Academisch Ziekenhuis. Zonder problemen heb ik mijn oude verzekering die ik al heel lang had kunnen stoppen om een nieuwe Overlijdenrisicoverzekering af... Lees verder » te sluiten. Dit alles zonder problemen en met goede adviezen. Iets waar ik heel blij mee ben en waar de FBTO trots op mag zijn.
F. Kramers
| Gemiddelde score: 9,0
Ik had een aflopende overlijdensrisicoverzekering en stelde in verband daarmee de vraag of ik deze kon verlengen. Het werd uiteindelijk een nieuwe verzekering en ondanks vertraging door corona werd alles duidelijk en correct geregeld.
Gemiddelde score: 8,8
FBTO is duidelijk in zijn voorwaarden en klantgericht.
Gemiddelde score: 8,5
F.B.T.O. heeft een groot dekkingsveld tegen betaalbare premies.
Gemiddelde score: 8,5
Ik ben tevreden over de communicatie en benadering van FBTO. Je word goed en snel geholpen bij vragen of problemen.
Gemiddelde score: 8,4
Ik vind het lastig om scores in te vullen. Ik heb een overlijdensrisico verzekering bij FBTO, dat was een verplichting bij het afsluiten van mijn hypotheek. Typisch zoiets waarvan je weet dat je hem hebt, vooral als de premie wordt afgeschreven. Ik... Lees verder » heb ook een woonhuis/inboedel verzekering bij FBTO en daar heb ik meer te maken met klantencontact, afspraken, voorwaarden et cetera.
Meer lezen »
R. Vogelzang
| Gemiddelde score: 8,4
Wij hebben al meer dan 30 jaar een uitvaartverzekering bij FBTO. Helaas 1x nodig gehad na het overlijden van een kind, dat verliep allemaal soepel en netjes. Sindsdien comfortabel gevoel dat er in ieder geval een uitkering is bij overlijden om... Lees verder » kosten te dekken. Niet genoeg voor alles, maar dat vinden we ook niet nodig. FBTO heeft ons daar ook enkele malen correct op gewezen, maar zonder al te commercieel te worden.
Gemiddelde score: 8,3
FBTO is lekker duidelijk en heeft veel opties om aan of uit te zetten.
Gemiddelde score: 8,3
FBTO is heel helder in de communicatie en je komt niet voor verrassingen te staan. Daarnaast zijn ze met een goede dekking goedkoper dan de andere grote namen in de verzekeraarsbranche.
G. Hendriks
| Gemiddelde score: 8,3
Een goede en heldere verzekeraar.
Gemiddelde score: 8,0
Wij zijn heel tevreden over de kennis van de personen werkende bij FBTO.
G.Bansidhar
| Gemiddelde score: 7,9
FBTO communiceert helder naar de klant toe, is laagdrempelig en je krijgt goed advies of uitleg als je ze belt, verder wordt er tijd genomen voor de klant. Is telefonisch goed bereikbaar zonder lange wachttijden.
Gemiddelde score: 7,8
No nonsens verzekeraar met duidelijke producten en scherpe prijzen. Voorwaarden zijn helder.
Gemiddelde score: 7,8
Duidelijke en betrouwbare verzekeraar maar niet echt de goedkoopste in de markt.
Gemiddelde score: 7,8
Het afsluiten van een overlijdensrisicoverzekering via de website ging vlot en de informatie was helder.
Gemiddelde score: 7,8
FBTO komt betrouwbaar over zo ver ik dat kan beoordelen.
R.H.Hoek
| Gemiddelde score: 7,7
Heldere organisatie. Duidelijke website met duidelijke informatie.
J. Lanting
| Gemiddelde score: 7,4
Wanneer ik op de website van FBTO kijk of een medewerker spreek dan wordt er duidelijke informatie gegeven. De klant lijkt centraal te staan. Medewerkers zijn klantvriendelijk en helpen om probleem op te lossen of vraag te beantwoorden. Informatie is kort en krachtig.
Gemiddelde score: 7,4
Duidelijke info op website. Verder nooit geen klachten gehad. Verder nooit contact gehad.
Gemiddelde score: 7,4
Ik vind het een degelijke, prettige organisatie.
Gemiddelde score: 7,2
De verzekering loopt al jaren zonder dat er contact nodig is. Dus prima. Als ik extra informatie nodig heb, dan weet ik die wel te vinden.
Gemiddelde score: 7,2
FBTO is transparant en biedt veel keuze binnen verzekeringen.
Gemiddelde score: 7,1
Is betrouwbaar, heb nooit problemen gehad.
Gemiddelde score: 7,0
De informatie is duidelijk en tarieven zijn duidelijk.
A. Vogel
| Gemiddelde score: 6,9
Over het algemeen zijn wij tevreden over deze verzekeraar voor wat betreft de Leven.
Gemiddelde score: 6,5
We hebben de verzekering jaren terug afgesloten, nooit weer persoonlijk contact geweest.
Gemiddelde score: 6,5
Ik ben al heel lang bij FBTO en ervaar dit als een goede verzekering en komt afspraken na Alleen de taal die zij gebruiken wordt steeds lastiger Een woordenboek is echt nodig en erg gericht op jonge mensen. Maar die worden ook ouder en er verandert... Lees verder » veel en ook zij krijgen problemen met het bijhouden van vernieuwingen Maak het wat begrijpelijker voor iedereen en niet alleen Univérsitair opgeleide mensen Of lever er een verklaringsboek bij Er zijn teveel bepalingen en regels. Men weet niet meer wat wel en niet verzekerd is en wat men bewaren moet als bewijzen Vaak door deze "misleiding" hebben mensen vaak zoveel verzekeringen dat men zich ongans betaald en uiteindelijk er niets voor terugkrijgt in geval van Schade /nood. Jammer Duidelijkheid op een begrijpelijke manier voor iedereen zou fijn zijn.
B. Oosterloo
| Gemiddelde score: 6,5
Je wordt goed geholpen. Ze denken met je mee. Ze leggen alles goed uit.
T. Strik Rensen
| Gemiddelde score: 6,4
Ik vind FBTO op zich een goede verzekeraar maar ik voel me ook wel belazerd met mijn uitvaartverzekering. Bij het afsluiten van deze verzekering zou er jaarlijks een rendement zijn. Onze polis is al lang afbetaald maar er is nog nooit 1 cent... Lees verder » bijgekomen. Als ik dat geweten had was er nooit aan begonnen en had ik nu geen tekort gehad bij overlijden.
Gemiddelde score: 6,3
We hebben bij de koop van het huis op advies van de Hypotheker voor FBTO gekozen, maar daarna nooit contact met ze gehad.
Gemiddelde score: 6,3
Te lang geleden contact gehad om een goed oordeel te geven.
Gemiddelde score: 6,2
FBTO is altijd heel betrouwbaar. Eerst hadden ze ook een eigen rekening (spaar). Maar die gingen ze stoppen. Ik heb al jaren een Leven, maar nu is deze niet meer onder beheer van FBTO maar zitten ze bij een andere maatschappij in. En daar krijg ik... Lees verder » dan alleen maar een briefje van. In alle jaren heb ik geen problemen gehad, en had liever gehad dat ze zichzelf waren gebleven, maar ja Schaalvergroting/uitbesteden wint.
Gemiddelde score: 6,0
Bij 1 van de vragen zou ik een 7 willen geven, maar in plaats van te scrollen heb ik de 1 aangeklikt. Dit was niet de bedoeling. Verder heb ik weinig aan te merken op FBTO. Duidelijke brieven, weinig onnodig contact en heldere voorwaarden.
Gemiddelde score: 4,2
In 1996 hoog/laag kapitaalverzekering afgesloten. FBTO heeft 2 producten aan elkaar gekoppeld, maar is zeer slordig geweest bij conversie van portefeuilles. Niemand heeft kennis van het product. Bij FBTO zelf is niemand beschikbaar en de Leven... Lees verder » zitten niet in het eigen domein. Onzorgvuldig aangezien het 1 van de belangrijkste producten in mijn leven betreft.
Gemiddelde score: 4,0
Ik wilde een eerlijke toelichting over hoe de prijs tot stand komt en hoeveel jaarlijkse bijdrage is aan enkel de verzekeraars kosten maar dat inzicht wordt niet open, eerlijk en transparant gedeeld.
René de Vries
| Gemiddelde score: 3,0
Ik heb een Leven ooit afgesloten als onderdeel van een hypotheek. Ik heb de afgelopen 10 jaar ook nooit meer iets van FBTO gehoord. Toevallig kwam ik een oude polis tegen in een map, anders had ik niet meer geweten dat ik deze verzekering nog had.