InShared is een online schadeverzekeraar, die er samen met zijn klanten alles aan doet om schade te voorkomen. Een prachtig principe, waardoor we eerlijke, voordelige en makkelijke verzekeringen kunnen aanbieden, waarvan we niet alleen de lasten delen, maar ook de lusten. We all benefit dus.

Eerlijk
• We laten u van tevoren precies weten welke kosten we doorberekenen.
• U kunt elke dag weer bij ons weg.
Voordelig
• We houden de kosten laag, omdat alles online gaat. U zit zelf aan de knoppen.
• U krijgt een gegarandeerde Persoonlijke Jaarbeloning als u geen schade heeft geclaimd.
• Houden we samen geld over? Dan krijgt u daar bovenop nog een Collectieve Jaarbeloning als u geen schade heeft geclaimd.
Makkelijk
• We zeggen u waar het op staat. Dus geen formeel, wollig taalgebruik of kleine lettertjes.
• Op kinderlijk eenvoudige manier online uw schade melden. U hoort snel of uw schade gedekt is en hoeveel u vergoed krijgt.

https://www.inshared.nl
2020
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
7,5 Gemiddeld rapportcijfer
7,6 Algemene tevredenheid
7,4 Klantgerichtheid
7,6 Deskundigheid
7,6 Duidelijkheid
7,4 Vertrouwen
7,2 Contact met verzekeraar
Hoog-Laag
  • Hoog-Laag
  • Laag-Hoog

Klantreacties

submester
| Gemiddelde score: 10
Ik ben volledig tevreden met InShared. Ze zijn betrouwbaar, eerlijk en flexibel. Alles kan snel eenvoudig online regelen. 10/10!
Mevr R Pardo
| Gemiddelde score: 9,9
Al mijn verzekeringen online afgesloten Ook al 2 keer een Schade aan de auto gehad Makkelijk en duidelijk online af kunnen handelen Zij sturen je ook naar een garage waar zij contacten mee hebben Zeer goede afwerking en begeleiding. Financieel geen problemen met afhandeling.
G. Rood
| Gemiddelde score: 9,4
Zeer begrijpelijke informatie. Vrolijk, klantgericht, familiair. Geen poeha, het lijkt of je vrienden bent met ze. Felicitatie bij verjaardag, geld terug bij Schadeloos jaar, etc..
Gemiddelde score: 9,3
In het algemeen zeer tevreden over InShared, zowel qua website (voorwaarden, premie et cetera.), als qua Schadeafhandeling. Enige minpunt: bij vragen over afhandeling van rechtsbijstand zaken die negatief in het nieuws zijn gekomen wordt zeer beperkt gereageerd.
Gemiddelde score: 9,2
InShared is een moderne en toegankelijke maatschappij die mij, als het goed gaat met de resultaten, mee laat genieten door geld terug te storten. Prettig werkende website.
Gemiddelde score: 9,2
Verzekering makkelijk af te sluiten of te wijzigen. Je ziet meteen de gevolgen en kosten.
Gemiddelde score: 9,1
Goede prijs voor goed product.
R.Holthuis
| Gemiddelde score: 9,1
Duidelijke en transparante verzekeraar.
W van Rixtel
| Gemiddelde score: 9,1
Ik ben gewoon zeer tevreden.
Gemiddelde score: 9,0
Duidelijke site en goede communicatie.
Meer lezen »
A.J. van der Veen
| Gemiddelde score: 9,0
Het was makkelijk de Schade te melden en het werd snel afgehandeld.
GJ.Ott
| Gemiddelde score: 9,0
Via internet prettig info en chat contact. Jaarlijkse uitleg over wel of niet een beloning tegemoet te zien. Klantvriendelijk. Maandelijks mail, hoeveel ervan de rekening wordt afgehaald.
N van Bruggen
| Gemiddelde score: 8,9
Ik ben zeer tevreden over InShared, niet duur en altijd goed geholpen.
M. Groen
| Gemiddelde score: 8,7
Een goede verzekeraar die open communiceert. Informatie is gemakkelijk te vinden en de dekking is goed.
Gemiddelde score: 8,7
Waar ik vooral tevreden over ben, is over het gemak van de website. Het is begrijpelijk en helder opgezet. Ook voor mensen die misschien voor het eerst van hun leven hun eigen verzekeringen afsluiten.
Jan de Vries 2
| Gemiddelde score: 8,6
De communicatie is recht door zee en komt als transparant over. Geldt met name voor de dekking van de verzekeringen en premie ontwikkelingen.
Gemiddelde score: 8,6
InShared is helder in de voorwaarden.
Gemiddelde score: 8,6
No nonsense verzekeraar. Duidelijke communicatie en komt afspraken na.
Gemiddelde score: 8,5
Het afsluiten van de verzekering ging probleemloos en de communicatie is sindsdien prima op orde. Ik word tijdig geïnformeerd over eventuele wijzigingen en ontvang regelmatig nieuws. Ik heb ze nog niet nodig gehad voor een Schadeafhandeling... Lees verder » (gelukkig) maar tot nu toe (5 jaar) ben ik tevreden. En de premie is acceptabel.
J.M.van Kesteren
| Gemiddelde score: 8,4
Goede voorlichting en snelle afwikkeling.
M. Last
| Gemiddelde score: 8,2
Na het indienen van een Schade is mijn ervaring met InShared dat er vlot telefonisch contact was vanuit de verzekering om het een en ander na te vragen, de opties te bespreken en een termijn af te spreken over het volgende contactmoment. Mijn Schade... Lees verder » afhandeling ging soepel, snel en tot volle tevredenheid.
Gemiddelde score: 8,1
Bij InShared kan je gemakkelijk via de website verzekeringen aanvragen en wijzigen.
F Bergman
| Gemiddelde score: 8,1
Ze zijn eerlijk met het afhandelen van onze Schade en hebben ook durven erkennen dat ze bij nader inzien ons gelijk gaven en alle Schade hebben vergoed. Ook het uitkeren van bonus bij de auto verzekering als alle verzekerden minder Schade hebben... Lees verder » gemaakt is prettig. En als laatste zijn ze één van de voordeligste verzekeringsmaatschappijen.
Gemiddelde score: 8,1
Goede verzekeraar. Duidelijk, transparant en prijs is goed.
Gemiddelde score: 8,1
Fijne verzekeraar eerlijk en bij geen Schade krijg je ook nog geld terug na een jaar.
Gemiddelde score: 8,0
Glazen deur ging aan diggelen in een museum toen ik het sloot. Ik dacht dat ik verantwoordelijk was, maar gelukkig liet InShared mij weten dat de verzekering van het museum dit moest dekken. Er was geen opzet in het spel.
H. Wesrbroek
| Gemiddelde score: 8,0
Duidelijke verzekering met extra uitleg in begrijpbare taal. Zij doen waar zij voor staan als de totale Schade-uitkeringen laag zijn krijg je een deel van je premie terug. Bij Schade afwikkelingen zijn zij heel kordaat in de afwikkeling.
J. Mathijssen
| Gemiddelde score: 8,0
Het is prima. Scherpe premie. Duidelijke communicatie. Leuke belonings systeem. Goede en adequate afhandeling bij Schade. Ik beveel InShared altijd bij anderen aan wegens de goede ervaringen.
Gemiddelde score: 7,9
Tevree. Maar verbeterpunten.
Gemiddelde score: 7,9
InShared communiceert duidelijk, begrijpelijk, gemakkelijk en snel. Informatie is vrij makkelijk en openlijk te vinden en wijzigingen gaan soepel.
Gemiddelde score: 7,9
Ik ben tevreden over InShared, met name het feit dat je online heel inzichtelijk hebt wat je verzekerd, samen met het feit dat er een teruggave plaatsvindt als er minder Schades uitgekeerd zijn in een jaar is positief.
Gemiddelde score: 7,8
Na het afsluiten van 1 verzekering geen contact meer gehad. Beoordeling is in mijn geval een kwestie van gevoel.
Gemiddelde score: 7,7
InShared is echt één van de zeer weinige verzekeraar die niet aan leeftijdsdiscriminatie doet bij mijn autoverzekering. Bovendien is de premie ook nog een flink stuk lager dan elders. Kan menig verzekeraar een voorbeeld aan nemen.
E. van Beest
| Gemiddelde score: 7,7
Ik ben over het algemeen tevreden, maar ik heb nooit Schade gehad waardoor ik niet over service en contact kan oordelen.
Gemiddelde score: 7,6
Ik heb geen Schade gehad de laatste tijd en voor afsluiten van de verzekering ging alles heel makkelijk.
Gemiddelde score: 7,6
InShared spreekt klare taal als het gaat over processen of de inhoud van de verzekering, dat spreekt mij aan. Je weet waar je aan toe bent. De werking van de ChatBox kan verbeterd worden en persoonlijk contact leggen is lastig, maar daar is de hele... Lees verder » opzet ook naar (en dus ook de premie). Het systeem van de jaarbeloning spreekt mij aan: als iedereen voorzichtig doet, krijgen we allemaal wat geld terug.
Gemiddelde score: 7,6
Alles ging prima.
Gemiddelde score: 7,6
Na wijziging van mijn bankrekeningnummer kreeg ik de bevestiging dat de premie van het nieuwe rekeningnummer zou worden afgeschreven. Het ging echter van het oude rekeningnummer af.
E Pool
| Gemiddelde score: 7,5
Bij het online melden van een Schade komt er een melding dat het 6 minuten duurt, vervolgens gebeurt er niets. Als je het telefoonnummer probeert te bellen is het een nummer wat niet klopt.
J. Polman
| Gemiddelde score: 7,5
Alles gaat online. InShared is helder en zonder achterdeurtjes. Als je persoonlijk een vraag wilt stellen is het wat lastiger.
Gemiddelde score: 7,4
InShared werkt netjes en duidelijk. 2 maal gebruik moeten maken van de verzekering in 7 jaar tijd en deze werden keurig en snel afgehandeld.
M. Moerman
| Gemiddelde score: 7,4
Eenvoudig, laagdrempelig.
R. Bos
| Gemiddelde score: 7,3
InShared heeft een makkelijk toegankelijke website waarin simpel verzekeringen kunnen worden afgesloten en Schades kunnen worden gemeld.
Gemiddelde score: 7,2
Gelukkig heb ik de verzekering tot op heden niet nodig gehad. Contact over het afsluiten en wijzigen van een verzekering verliep soepel en snel en er werd op een prettige manier meegedacht.
Gemiddelde score: 7,0
We zijn net overgestapt, en nog geen ervaring mee inhoudelijk. Prijs/kwaliteit lijkt prima in orde in ieder geval.
j.kleijn
| Gemiddelde score: 7,0
Ik heb pas sinds een paar jaar een autoverzekering lopen. Gelukkig InShared nog niet nodig gehad. I.
Gemiddelde score: 6,6
Alle verzekeraars zijn in eerste instantie uit op eigen gewin, hoewel zij de klant het tegendeel willen laten geloven. InShared is gemiddeld iets gunstiger voor de klant dan veel andere.
Gemiddelde score: 6,5
InShared biedt voordelige verzekeringen. Met Schade bij hen declareren heb ik (gelukkig) nog geen ervaring.
Gemiddelde score: 6,1
Bij melding Schade zou binnen 2 werkdagen contact worden opgenomen. Heb op de 4e werkdag hierop geappelleerd. Toen op de 5e werkdag pas contact met mij gehad. ...... Nu nog langer last van de gevolgen van het voorval. .
Gemiddelde score: 5,8
In het algemeen heb ik het niet zo op verzekeringen. Sinds kort pas een verzekering bij InShared, maar ik hoop niet dat ik er gebruik van hoef te maken.
R. Vd Berg
| Gemiddelde score: 5,0
Ik ben 2 jaar dubbel verzekerd geweest omdat zij mij niet zeiden dat ik ZELF mijn oude verzekering moest opzeggen.
Gemiddelde score: 4,5
InShared lijkt me niet beter of slechter dan de gemiddelde verzekeraar (hier heb ik geen hoge pet van op), misschien iets goedkoper omdat alles online gaat, zelfs telefonisch bijna niet bereikbaar.
Gemiddelde score: 1,4
Deze maatschappij kiest ervoor om geen persoonlijk contact met de verzekerde te hebben, is er dan een probleem is het niet mogelijk hierover in gesprek te gaan. Zo is bij een dierenziektekostenverzekering een preventieve behandeling opgenomen in de... Lees verder » vergoedingen, denk daarbij aan een vergoeding tegen teken en vlooien, men vergoed hier een bedrag voor maar ziet dit gelijk als een Schademelding, een preventieve behandeling is dus Schade! Raar maar waar.