Interpolis gelooft dat minder complexiteit ieders leven meer waardevol maakt. Daarom is Interpolis glashelder in het verminderen van complexiteit zodat de klant zich kan focussen op wat echt belangrijk is. Zo helpt Interpolis zijn klanten om meer zelfredzaam te zijn. Niemand zit te wachten op tegenslagen die het leven ontwrichten. Interpolis zoekt daarom altijd naar slimme oplossingen die dit voorkomen. En als er dan toch een keer tegenslag is, helpt Interpolis. Met preventie laten we zien hoe de kans op schade makkelijk kan worden verkleind of voorkomen. Want verzekeren is niet de enige oplossing, zo vinden we bij Interpolis. Slimme oplossingen worden met klanten en partners bedacht door samen te leren en te experimenteren. Want dat is de coöperatie anno nu. Voor de risico’s die overblijven en die je niet zelf kunt of wilt dragen, bieden wij concrete en relevante verzekeringsoplossingen. Zo bieden wij verschillende schade- en levensverzekeringen aan via onze partner Rabobank. ‘Kan niet’ bestaat niet bij Interpolis. Dat wat verzonnen kan worden, kan ook worden gerealiseerd. Een mentaliteit waarmee Interpolis er voor wil zorgen dat mensen vol vertrouwen in het leven staan.

https://www.interpolis.nl
2020
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
7,7 Gemiddeld rapportcijfer
7,8 Algemene tevredenheid
7,7 Klantgerichtheid
7,6 Deskundigheid
7,5 Duidelijkheid
7,7 Vertrouwen
7,8 Contact met verzekeraar
Hoog-Laag
  • Hoog-Laag
  • Laag-Hoog

Klantreacties

Gemiddelde score: 9,8
Een lekkage op een onbekende plaats in huis. Meteen doorverwezen naar een technisch onderhoudsbedrijf dat alles naar wens heeft opgelost. Geen enkele factuur gezien. TOP-afhandeling!
Gemiddelde score: 9,6
Tot op heden hebben bij allerlei zaken alleen maar positieve ervaringen met Interpolis en daarnaast kunnen we altijd bij de tussenpersoon terecht.
Bougie N.
| Gemiddelde score: 9,1
Voortreffelijke terugkoppeling, vergoeding en zeer klantvriendelijk.
Gemiddelde score: 9,0
Duidelijke antwoorden, geen moeilijke vragen. Netjes afhandelen van problemen. Zeer vriendelijk. Gewoon zoals het hoort.
Gemiddelde score: 9,0
Wij vinden Interpolis een goede en heldere verzekeraar.
K. Heijenk-Papenburg
| Gemiddelde score: 8,7
Ik wilde weten of ik naast huizenruil voor vakanties ook de auto kon ruilen en wat ik daarvoor moest doen in verband met de autoverzekering. Heel duidelijk werd aangegeven dat het heel goed kan want het is de verzekering van de auto en niet voor... Lees verder » mij. Daarbij vertelde ze ook dat als er Schade ontstaat tijdens de ruil, deze normaal vergoed wordt maar wel invloed kan hebben op de no-claim.
Gemiddelde score: 8,7
Interpolis heeft mij adequaat en perfect geholpen bij een verkeersakkefietje. Alles werd perfect afgehandeld. Alleen in de communicatie naar mij toe haperde het soms.
Gemiddelde score: 8,6
Fijne ervaring en snelle afhandeling.
Gemiddelde score: 8,6
Het is erg makkelijk dat de interpolis verzekeringen via de Rabo-app in te zien zijn. Ook zijn de verzekeringen daar makkelijk aan te passen. Je kan zo makkelijk je eigen mix van verzekeringen maken.
T. Bruekers
| Gemiddelde score: 8,5
Ik ben zelf assurantieadviseur bij de Rabobank geweest en weet meestal wat ik moet hebben.
Meer lezen »
Gemiddelde score: 8,4
Luisteren goed, inlevend, afhandeling zonder gezeur.
Gemiddelde score: 8,4
Klantvriendelijk. Ze weten waar ze over praten en wat wel en niet gedekt is. Gebruik van de app is klantvriendelijk. Ik ben erg tevreden over Interpolis.
I. Frentz
| Gemiddelde score: 8,2
Duidelijk en overzichtelijk. Informatie is makkelijk te verkrijgen. Contact via Rabobank is heel handig en regelen van verzekeringen gaat erg snel.
Gemiddelde score: 8,2
Vriendelijk en snel geholpen. Duidelijke informatie.
Lau
| Gemiddelde score: 8,1
Weinig met Interpolis te maken. Als er ooit Schade was is dat snel opgelost.
R Hooijmans
| Gemiddelde score: 8,0
Paar keer Schade gehad en dat is heel goed afgehandeld!
Gemiddelde score: 8,0
Interpolis luistert goed en keert snel uit. Ze zijn duidelijk in hun informatievoorziening.
B.Compaan
| Gemiddelde score: 8,0
Tot nu toe heb ik geen problemen met Interpolis gehad. Ik heb ook heel weinig van de Schade gebruik gemaakt. Maar de andere die ik bij Interpolis heb worden ook altijd prima behandeld. Bellen en je wordt uitstekend geholpen.
I. Miedema
| Gemiddelde score: 7,9
Vragen waren duidelijk, makkelijk te beantwoorden. Graag had ik de mindere bereikbaarheid willen verduidelijken: slechte telefonische bereikbaarheid. Via mail melden werkt beter. Met name als er veel stormSchade is landelijk is de telefonische bereikbaarheid onvoldoende!
Gemiddelde score: 7,9
In het verleden enkele malen rechtstreeks contact gehad met Interpolis over de afhandeling van enkele (relatief geringe) Schadezaken (auto en fiets). Dit is allemaal zeer voorspoedig en accuraat verlopen. Werd zelfs nog gewezen op vergoeding van kosten die we zelf niet opgegeven hadden.
Gemiddelde score: 7,9
Verzekering heeft bij laatste Schade alles netjes afgehandeld.
J bouwmans
| Gemiddelde score: 7,8
Betrouwbaar.
Gemiddelde score: 7,8
Interpolis is helder en betrouwbaar. Ik heb gelukkig weinig Schades gehad, maar ze werken prima.
M.Davidse
| Gemiddelde score: 7,8
Ben bij Interpolis gekomen omdat Sterpolis werd overgenomen. Ben zeer tevreden met de afhandeling van Schades, dat doen ze keigoed. Minpuntje is dat de polis via de Rabobank loopt waarvoor je dik betaalt en omdat ik geen rekening bij de Rabo heb,... Lees verder » kan ik online helemaal niets regelen. Dat vind ik niet van deze tijd.
Gemiddelde score: 7,7
Paar jaar geleden Schade aangemeld en werd direct opgelost. Kreeg zelfs voorschot overgemaakt vanwege de acute situatie. Super opgelost door Interpolis!
Gemiddelde score: 7,6
Het is prettig om alle gegevens in mijn Rabobank app te hebben, info is overzichtelijk. De laatste keer dat ik Schade had, werd snel uitgekeerd. Prettige service.
P. Schmitz
| Gemiddelde score: 7,5
Ik kreeg duidelijke antwoorden op mijn vragen van de medewerker van Interpolis.
Gemiddelde score: 7,5
Heb indertijd een verzekering bij Interpolis afgesloten, omdat ik al mijn rekeningen bij de Rabobank had. Heb ze maar 1x nodig gehad, en dat was na een aanrijding. De Schade is netjes afgehandeld.
H.Geuvers
| Gemiddelde score: 7,5
Het is altijd maar afwachten wat de kleine lettertjes gaan doen als je ze echt nodig heb.
A. Speksnijder
| Gemiddelde score: 7,4
Duidelijk, goede dekking, waarmaken.
M. Muller
| Gemiddelde score: 7,4
Heb jaren lang geen Schade gehad en dus ook geen contact. 2 maanden geleden had ik waterSchade in de kelder. Ze waren direct bereikbaar en een monteur was binnen 2 uur aanwezig. Alles is naar tevreden opgelost.
B. vdReep
| Gemiddelde score: 7,2
Soms zijn de regels van de verzekeraar niet zoals je zelf graag zou willen. Het is fijn als de verzekeraar zich dan niet star opstelt, maar hoewel ze niet van de regels kunnen afwijken toch vriendelijk en begripvol blijven, zodat je er toch mee verder kunt.
A Miedema
| Gemiddelde score: 7,2
Ik ben wel tevreden met Interpolis. Alleen ben ik geen klant van Rabobank en dan kun je online niet meer je polis inzien. Dit is een gemis.
Judith Janssen
| Gemiddelde score: 7,2
Alles werd zeer snel afgehandeld. Ik voelde mij serieus genomen. Heel fijn.
Gemiddelde score: 7,1
Zeer vriendelijke medewerkers, deskundig.
L.van Doorn
| Gemiddelde score: 7,1
Vriendelijk geholpen. Duidelijk en vooral snel. Makkelijk en goed bereikbaar.
S. Kwakye
| Gemiddelde score: 6,8
Ik ben tevreden met het gebruik van Interpolis. Transparant, volledig in het aanbod aan verzekeringspakketten en fijn in het contact.
Gemiddelde score: 6,8
Na de telefonische Schademelding kreeg ik al snel een mail met daarin een weergave van de status van de melding en een bevestiging van de gemaakte afspraken, wel zo handig. Ik ben vriendelijk aan de telefoon te woord gestaan.
Gemiddelde score: 6,7
Interpolis werd gekoppeld aan onze hypotheek door de Rabobank. Op zich een duidelijk verhaal. Waarvoor ze hier jaarlijks nog 20% van de premie ontvangen is minder duidelijk.
Bervoets Th.H.
| Gemiddelde score: 6,4
Heb op 30 juli 2019 brand gehad aan garagedak en daardoor ook Schade aan dak woonhuis. Na ruim 1 jaar is het dak woonhuis nog steeds niet opgeleverd. Ben momenteel in afwachting van afwerking van het dak.
P.J.van den Bosch
| Gemiddelde score: 5,9
Interpolis is onzichtbaar voor de klant. Het is niet duidelijk waar je moet zijn voor informatie: bij de Rabobank of bij Interpolis.