Lifetri is de nieuwe naam van Klaverblad Levensverzekeringen. Lifetri is een jonge verzekeraar met een ervaren bestuur en een kapitaalkrachtige aandeelhouder.

Na de overname van de Klaverblad leven-portefeuille heeft Lifetri nu een overlijdensrisicoverzekering en een uitvaartverzekering. Maar dat is slechts het begin. Zo werken we ook samen met pensioenfondsen aan nieuwe pensioenoplossingen.

De missie van Lifetri is om Nederlanders zelf-verzekerd te maken. Want Nederlanders willen zelf kunnen beslissen wat goed voor ze is. Bij Lifetri helpen we onze klanten om zelfverzekerde keuzes te maken met nieuwe, slimme financiële oplossingen.

https://www.lifetri.nl
2020
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
7,5 Gemiddeld rapportcijfer
7,6 Algemene tevredenheid
7,6 Klantgerichtheid
7,7 Deskundigheid
7,5 Duidelijkheid
7,4 Vertrouwen
Contact met verzekeraar
Dit cijfer ontbreekt omdat in het panel het aantal klanten dat recentelijk contact heeft gehad met de verzekeraar te laag is

Reactie van de verzekeraar

Lifetri is de nieuwe naam van Klaverblad Levensverzekeringen. Lifetri is een jonge verzekeraar met een ervaren bestuur en een kapitaalkrachtige aandeelhouder.

Vorig jaar werd Klaverblad Levensverzekering 1e bij Verzekeraars in Beeld. Dat we in het jaar van de overname toch nog 2e worden (met zelfs een hogere score dan vorig jaar) maakt ons best trots, maar versterkt ook ons streven naar een nóg betere dienstverlening.

Tot volgend jaar!

Hoog-Laag
  • Hoog-Laag
  • Laag-Hoog

Klantreacties

R hartemink
| Gemiddelde score: 10
Persoonlijk bij ons uit het dorp Je komt elkaar overal tegen dat schept vertrouwen.
Jacco van Nijnatten
| Gemiddelde score: 10
Ben zelf de tussenpersoon, maar ook in die hoedanigheid zeer tevreden over Klaverblad Verzekeringen.
w waanders
| Gemiddelde score: 10
Vind ze deskundig.
Martin Daemen
| Gemiddelde score: 10
Ik heb mijn financieel adviseur nodig gehad om mijn hypotheek die afliep om te zetten en dat heeft hij perfect voor mij geregeld.
j glasbergen
| Gemiddelde score: 9,2
Ik heb 2 verzekeringen afgesloten. Dit was heel snel geregeld. Er zijn afspraken gemaakt en die zijn helemaal na gekomen. Contact met de medewerker was erg prettig en duidelijk.
W. Sijben
| Gemiddelde score: 9,1
Ben zeer tevreden.
Gemiddelde score: 9,0
Ben heel tevreden over Klaverbladverzekering, heb daar een begrafenisverzekering afgesloten. Heb deze op latere leeftijd afgesloten, vanwege een scheiding. Kon daar voor een redelijke vaste prijs in de maand een verzekering afsluiten. Ben daar nu 11... Lees verder » jaar verzekerd. Nooit problemen gehad. Krijg jaarlijks een heel duidelijk afschrift. Waar ik kan na lezen voor hoeveel ik verzekerd ben. Heel duidelijk en overzichtelijk. Daarom krijgt Klaverblad van mijn een 9 op alle punten.
A.M.Geerts
| Gemiddelde score: 8,7
Heldere verzekering, duidelijke voorwaarden, goede communicatie. Ik weet waar ik aan toe ben.
P. W. de Vries
| Gemiddelde score: 8,6
De vragen die ik had omtrent de verzekering werden zowel telefonisch als per e-mail goed en duidelijk uitgelegd.
Gemiddelde score: 8,6
Mijn verzekeringsadviseur weet precies wat ik nodig hebt. Hij zoekt daarbij de juiste verzekeraar. Derhalve ben ik zeer tevreden over mijn tussenpersoon. Zelf vergelijken van verzekeraars is te ondoorzichtig als je daar niet in thuis bent. Vandaar ook mijn lagere scores bij de verzekeraar zelf.
Meer lezen »
i.lukassen
| Gemiddelde score: 8,5
Goed deskundige verzekering duidelijk.
S. Hompe
| Gemiddelde score: 8,4
Klaverblad Verzekeringen is altijd heel open en duidelijk in zijn communicatie. Makkelijk bereikbaar en altijd snel een reactie terug. Goede prijs-kwaliteit verhouding.
Gemiddelde score: 8,3
Voelt vertrouwd en goed. Doet wat het moet doen.
E Faber
| Gemiddelde score: 8,3
Stabiele goede no nonsens verzekering.
Gemiddelde score: 8,0
Ben zeer tevreden.
A Niemendal
| Gemiddelde score: 8,0
Klaverblad verzekeringen doen wat ze beloven, en zijn betrouwbaar.
A.A. Spierings
| Gemiddelde score: 8,0
Klaverblad verzekeringen geeft mij het gevoel dat ik mij geen zorgen hoef te maken.
Gemiddelde score: 8,0
De vragen die hier gesteld worden over de Leven van Klaverblad kon ik allen niet beantwoorden. Deze verzekering is destijds door mijn ouders afgesloten, en deze heb ik overgenomen toen een van hen overleden is. Het enige wat Klaverblad jaarlijks... Lees verder » doet, is een overzicht sturen van wat ik inmiddels heb opgebouwd aan verzekerd bedrag. Verder niets. En dat is voor mij voldoende.
Gemiddelde score: 7,8
Prettige verzekeraar. Uitstraling is no nonsens en dat klopt ook wel. Kan wel iets meer met de tijd mee. Ik heb geen realtime inzicht via de website of een app in mijn Levenen. Verder qua afsluitkosten heel redelijk en ik ben niet verplicht tot het... Lees verder » afgeven van een automatische incasso bij kwartaalbetaling.
Saskia
| Gemiddelde score: 7,5
Ik vind Klaverblad een prima verzekering, ik heb er een uitvaartverzekering. Ik krijg op tijd en in duidelijk taal mijn nieuwe polis.
B. Van Ooijen
| Gemiddelde score: 7,4
Persoonlijk ken ik Klaverblad verzekeringen niet, maar wel via mijn adviseur. Hij heeft ons geholpen bij de aanvraag van een overlijdens risicoverzekering. Wij hebben dus geen direct contact gehad met Klaverblad verzekeringen.
Gemiddelde score: 7,4
Ik ben tevreden, dacht alleen dat Klaverblad niet rechtstreeks zaken deed met particulieren.
Gemiddelde score: 7,4
Ik heb een uitvaartverzekering bij Klaverblad. Tot nu toe heb ik alleen premie betaald en heb ik me niet veel in de verzekering verdiept. Ik geloof dat het wel te vinden is. Onlangs vanwege scheiding de polis moeten aanpassen. Dat verliep heel soepel. Daarom voldoendes als scores.
Gemiddelde score: 7,2
Prima verzekering. Duidelijk, toegankelijk, niet te veel poespas of rare acties of slogans.
Gemiddelde score: 6,3
De verzekering bij Klaverblad is prima in orde en duidelijk. Onze tussenpersoon is moeilijk bereikbaar en geeft niet altijd het juiste advies. Dat is echter niet het geval bij deze verzekering. Daarover zijn we tevreden.
G.H.P. Schilder
| Gemiddelde score: 6,0
Voor de Leven betalen wij teveel, de verzekeraar mag mijns inziens pro actief klanten benaderen en hun hierop wijzen.
Gemiddelde score: 5,6
Contact verliep niet fijn, niet erg behulpzaam. Was lastig iets terug te draaien wat mis is gegaan.
Gemiddelde score: 1,0
Alle verzekeraars zijn woekeraars, net zo onbetrouwbaar als banken en de overheid. Puntje bij paaltje is nooit iets gedekt en premies stijgen alleen maar. Verzekeringsfraude hebben verzekeraars aan zichzelf te danken.